Employer Branding en Crossmediaal Werven

hoe helpt het uw bedrijf in de zoektocht naar geschikt personeel?

Helaas is dit evenement vol.

Werk is in overvloed! Op de arbeidsmarkt draaien de rollen om en hebben werkgevers het niet meer voor het kiezen. Tegenwoordig liggen banen voor het oprapen en stellen werkzoekenden steeds meer eisen aan hun toekomstige werkgevers. Hoe zorg je dat (latent) werkzoekenden niet voor een ander kiezen en in jouw bedrijf willen werken? Hoe onderscheid je je van andere werkgevers?

Op donderdag 20 juni tussen 13:00 en 16:30 uur organiseert Ambitie/NDC mediagroep een gratis seminar over employer branding en crossmediaal werven. Leer hoe goede verhalen je daarbij helpen, hoe je talent voor je bedrijf werft, aan je bedrijf bindt en in je bedrijf houdt. Drie experts geven je nieuwe inzichten in de verschillende manieren van onderscheiden op de arbeidsmarkt. 

Wij nodigen u graag uit om op donderdag 20 juni deze seminar bij te wonen. U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

De seminar vindt plaats in Emmeloord in het theater ’t Voorhuys in de zaal: ’t Foyer.

Adres:
Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord

 

Datum:
Donderdag 20 juni 2019

 

Thema van het evenement:
Employer branding/Crossmediaal werven

 

Sprekers:

 

Martijn Smit, Creative Strategy Director
Met passie voor het vak, een knipoog en een dosis lef neemt Martijn je mee in zijn visie op recruitment waarbij hij graag van gebaande paden afwijkt. Hoe men gebruik kan maken van technologie zonder de kandidaat uit het oog te verliezen.

 

Joel Darius, Creatief Strateeg
Conceptdenker en innovatieaanjager Joel Darius werkt, adviseert en creëert bij NDC mediagroep. Als één van de founders van het Innovatielab mag je hem als de ‘interne incubator’ van het mediamarketingbedrijf bestempelen. Hij weet hoe belangrijk het is om eigen medewerkers uit te laten groeien tot motors van de innovatie. Je zou het meteen over strategische successen kunnen hebben, maar falen is minstens zo belangrijk, zo stelt Darius. Om de effecten van het Innovatielab écht te kunnen meten praat je toch vooral in termen van energie en werkgeluk. Ontstaan uit plezier en enthousiasme immers niet de beste ideeën? 

 

Eva van Leeuwen
Marketing, organisatieverandering, talentontwikkeling.

 

 Programma

 

13.00

Inloop

13.30

Opening door voorzitter

13.35

Eva van Leeuwen: Talentontwikkeling

13.55

Joel Darius: Latent talent vinden en binden

14.30

Pauze

14:45

Martijn Smit: Hoe maak je de Employer Journey ‘future-proof’ en win je ‘the war for talent’!

15.15

Afsluiting

15.30

Borrel

 


 

 

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl