Screenen.com

Laat een screening van uw werknemers doen door dé Screeningsautoriteit      van Nederland

Laat een screening van uw werknemers doen door dé Screeningsautoriteit van Nederland

Screenen.com biedt je een gedegen onderzoek naar de achtergrond van jouw kandidaat. Het gaat verder dan een simpele check op de door de kandidaat aangeleverde informatie zoals CV en diploma; dat is wat wij je bieden. Je wilt toch zeker zijn van een gezonde bedrijfscultuur, waarin iedereen elkaar kan vertrouwen? Screenen.com, al jaren dé autoriteit in Europa, zorgt daar voor!

 Hoe werkt het?

Je kunt eenvoudig kiezen uit onze 10 pakketten (vanaf 69,- euro; voor meer informatie over deze pakketten, klik op de plaatjes naast de video). Activeer hiervoor eerst gratis een klantomgeving bij Screenen.com. Voeg Screenen.com aan je winkelwagen toe. Maak een account aan en wij zorgen ervoor dat Screenen.com jouw klantomgeving klaarzet. Op jouw persoonlijke dashboard wordt vervolgens de widget van Screenen.com voor je geactiveerd. Door op deze widget te klikken heb je rechtstreeks toegang tot Screenen.com en kun je de te screenen kandidaat opvoeren. Je kunt volstaan met het invoeren van de naam, het mobiele telefoonnummer en e-mailadres van de kandidaat. Je kiest hier ook met welk pakket je de screening wilt laten uitvoeren. Via de afrekenmodule wordt de betaling van het gekozen pakket door jou voldaan en start de screening.

 Screenen.com neemt vanuit hier de communicatie met de kandidaat over en informeert de kandidaat uitvoerig over welke gegevens nodig zijn voor de screening. De kandidaat kan vervolgens de noodzakelijke informatie achter laten op het persoonlijk ingerichte screening portaal. Hierna gaat het onderzoek van start. Na afloop van de screening ontvangt de kandidaat een melding om het rapport goed te keuren. Hierna staat het rapport tot jouw beschikking en ontvang je een melding.

Een screening is gemiddeld binnen 15 werkdagen afgerond.

 Hoe een screening er uit ziet bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit drie soorten screenings:

 Low Risk screening: De functie kent weinig risico’s, maar je wil wel graag de van de sollicitant verkregen informatie (deels) gecontroleerd hebben op juistheid.

 Medium Risk screening: Aan de functie kunnen bedrijfsculturele en/of financiële risico’s verbonden zijn en je wilt deze risico’s zoveel mogelijk beperken.

 High Risk screening: In te zetten bij cruciaal bedrijfsmatige en/of leidinggevende functies op bestuursniveau.

 Voorwaarden: Je betaalt per screening, vanaf €69,- / geen licentie- of abonnementskosten / geen consultancy nodig (eenvoudig keuze uit diverse pakketten) / Direct actief na aankoop / Widgets (overzicht met detail info per aangekocht product)

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl