Recruitz.io – Social Media Recruitment

Geautomatiseerd je vacature(s) adverteren op Social Media en Google

Geautomatiseerd je vacature(s) adverteren op Social Media en Google

81% van alle kandidaten zijn latent werkzoekend. Bereik zowel latent als actief werkzoekenden op media die zij dagelijks gebruiken.

 Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd vacature marketing platform dat bedrijven en recruitment organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren. Door gebruik te maken van deze technologie komen relevante kandidaten op jouw site terecht waar zij uiteindelijk de mogelijkheid hebben om te solliciteren. Recruitz.io adverteert jouw vacature(s) automatisch op Facebook, Twitter, Instagram en/of Google. Door slimme analyses van vergelijkbare campagnes uit het verleden selecteert de technologie automatisch de best presterende media en advertenties specifiek voor jouw vacature.

Recruitz.io neemt het hele social recruitmentproces uit handen. Op basis van de kenmerken uit jouw vacature (zoals functietitel, locatie en benodigde skills) wordt door technologie een advertentie opgesteld, de doelgroep bepaald, het tijdstip én social media kanalen gekozen.

Door te adverteren op social media en Google bereik je zowel actief (19%) als latent (81%) werkzoekenden. Hiermee zijn ook schaarse kandidaten en top talenten die al een baan hebben binnen handbereik. Door slim gebruik van de immense data op social media en Google wordt jouw vacature getoond aan precies de juiste doelgroep, dit noemen wij Hyper-Targeting. Dit voorkomt irrelevante sollicitaties.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl