ontbijtsessie voor hr professionals
Employer branding & millennials

Millennials, deze generatie werknemers hebben vaak een goede opleiding en kunnen zich goed aanpassen aan de veranderende tijden. Mede daarom zijn deze young professionals zo gewild. Arjen Banach zal vertellen over de steeds belangrijkere rol van talent binnen je organisatie en hoe deze te binden en te boeien. Mark Vletter, ‘Rebel with a cause’ en oprichter van o.a. Voys, geeft een kijkje in de keuken van zijn organisatie en laat zien wat aantrekkelijk werkgeverschap inhoudt.

Kandidaten zoeken tegenwoordig niet alleen naar hun eigen toekomstige functie, maar ook vooral naar de organisatie waarin zij willen werken. Door schaarste op de arbeidsmarkt hebben zij steeds meer keuze en worden zij selectiever in het zoeken naar een baan. Ze zoeken een werkgever, een bij hen passende bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden. Jelle van der Werff , arbeidsmarktspecialist bij Randstad, gaat in op het belang van data voor je werkgeverspositie. Maurits Speksnijder, directeur bij Randstad, kent de markt als geen ander en geeft samen met Agnes Wassenaar zijn visie over hoe een organisatie haar employer brand kan verbeteren.

Programma

09.00 – Mark VletterMark Vletter
‘Rebel with a cause’ oprichter en ‘headnerd’ van o.a. Voys en Devhouse Spindle. Mark vertelt over zijn non-management organisaties en wat zijn bedrijf tot een aantrekkelijke werkgever maakt.

09.40 uur – Maurits Speksnijder MScBA & Agnes Wassenaar
Het team van Randstad consultancy realiseert meer rendement op arbeid door de aantrekkelijkheid van werkgevers te verbeteren, recruitmentprocessen volledig om te draaien en klanten uit te dagen met een aantrekkelijke visie op werk. Eén ding staat vast; ook jij moet bewegen met jouw medewerkers! Hoe dan? Zij vertellen het je graag.

10.50 uur – Jelle van der Werff
Jelle is arbeidsmarktanalist bij Randstad. Een expert waar het gaat om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hij geeft inzicht en handvatten hoe je hier als bedrijf zo goed mogelijk op in kan spelen en het meeste rendement kunt behalen.

11.30 uur – Arjen Banach
Arjen is spreker op gebied van organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. In een tijdperk waarin ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen en onze manier van werken disrupten ontwikkelt jong talent zich tot steeds belangrijker kapitaal van organisaties. Maar hoe inspireer je millennials in een ‘War on Talent’, wat is het geheim van boeien en binden van talent?

Aanmelden is niet meer mogelijk

Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Stadslab

Groningen, energieweg 10

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl