MatchQ – Videopitch

Sneak preview! Ontmoet je kandidaat voor je hem spreekt

Ontmoet je kandidaat voor je hem spreekt

De MatchQ Videopitch is een krachtige tool om snel een indruk van een kandidaat te krijgen. Erg belangrijk als het maken van een goede indruk bepalend is voor succes in de functie.

 Aan de hand van 3 vragen: ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ krijgt de sollicitant 30 seconden de tijd om zich te presenteren. Zo kan de kandidaat zich in een korte videopitch van zijn of haar beste kant laten zien. Dit geeft jou een beeld dat je niet uit een cv of sollicitatiebrief haalt.

Ideaal voor een goede ‘sneak preview’ van de kandidaat en je voorkomt onaangename verrassingen. Dit instrument is geschikt voor PC, Mac, tablet en mobiel, iOS en Android.

 De MatchQ Videopitch kan worden gecombineerd met onze gedragsassessments en capaciteitentesten. Die vind je ook in het productaanbod.

 De MatchQ Videopitch kan kosteloos worden gebruikt. Dus wacht niet langer en schaf voor €0,- de module aan. Begin de kennismaking voordat je iemand spreekt!

 

Voorwaarden: Kosteloos te gebruiken / Geen consultancy nodig / Direct actief na aankoop / Widgets (overzicht met detail info per aangekocht product)

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl