MatchQ – Coachindicator

Begeleid medewerkers snel naar effectieve performance

Begeleid medewerkers snel naar effectieve performance

Welk gedrag leidt in een functie tot succes, voldoet aan jouw verwachtingen en draagt bij aan het bedrijfsresultaat?

 Door dit gedrag vast te leggen in een normprofiel, wordt helder hoe het gewenste gedrag zich vertaalt naar waarneembaar gedrag op de werkvloer. Door je (nieuwe) medewerker een CoachIndicator van MatchQ in te laten vullen (ca. 10 minuten) krijgen zowel jij als de medewerker inzicht in het werkgedrag van de medewerker en de afstand van dit voorkeursgedrag tot de norm van het gewenste gedrag. Uit deze vergelijking komen gerichte handvatten en concrete aandachtspunten voor aansturing van jouw medewerker.

Om het je makkelijk te maken heeft MatchQ voor veel voorkomende functies de normprofielen voor je klaargezet zodat je snel en efficiënt jouw medewerker kunt coachen naar succesvolle performance in jouw organisatie.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl