Elycio Talen

Direct inzicht in taalvaardigheid van sollicitanten en medewerkers

Taal-assessments

Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol internationaal zaken te doen. Daarom wil je er zeker van zijn dat jij en jouw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken. Om dit goed in kaart te kunnen brengen, biedt de Bright Online Language Test concrete oplossingen.

 Dit professionele taalassessment is eenvoudig online af te nemen en geeft je direct inzicht in het huidige taalniveau van jouw medewerkers of sollicitanten. Wil je dit centraal beheren vanuit jouw HR-afdeling? Dat kan via jouw eigen managementplatform, waar je gemakkelijk deelnemers kunt inschrijven, uitnodigen, testen kunt toewijzen en resultaten kunt bekijken en vergelijken. Perfect voor HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

 De Bright Online Taaltest bestaat uit twee onderdelen van ieder ongeveer 30 tot 45 minuten. Het eerste gedeelte bestaat uit 60 tot 80 multiple choice vragen, met elk drie of vier keuzemogelijkheden. Het tweede gedeelte van de test bevat 60 tot 80 luistervragen, waarbij de deelnemer kiest uit drie antwoorden. De vragen hebben een oplopende moeilijkheidsgraad en testen onder andere vocabulaire, syntax en verbuigingen. Direct na het maken van de test ontvangt de deelnemer een rapport met de uitslag van de test. De scores lopen van 0.5-5 en zijn te vertalen naar de normen van het European Framework for Reference Languages (ERK). Dit is een referentiekader dat beschrijft wat iemand bij een bepaald taalvaardigheidsniveau kan. Zo weet je dus direct welke taalgebonden taken de sollicitant of medewerker kan vervullen.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl