Eelloo – E-assessments voor selectie

Professionaliseer je selectieproces en stel talent centraal

Professionaliseer je selectieproces en stel talent centraal

 De missie van eelloo (van de mensen van Meurs) is organisaties mensgerichter te maken. Met onze e-assessments krijg je snel en professioneel zicht op talent, drijfveren en vaardigheden van sollicitanten. Kortom, alles wat je graag wil weten van kandidaten om de juiste match te maken. De rapporten zijn helder en geven op een prettige manier uitleg van de scores. De belangrijkste instrumenten zijn gecertificeerd door de COTAN en behoren tot de meest gebruikte instrumenten in Nederland.

 Je kunt onze e-assessments gebruiken zonder licentiekosten. De afnames worden verrekend per stuk. Een ander groot voordeel is dat het tegoed dat je aanschaft voor alle instrumenten van eelloo in de HR Store gebruikt kan worden.

 Om onze e-assessments te gebruiken werken we met een credit tegoed. Daarbij is 1 euro gelijk aan 1 credit. De credits zijn voor alle e-assessments te gebruiken. Het eerste tegoed van € 100 krijg je van ons om kennis te maken met het instrument waarin je geïnteresseerd bent. Deze activeer je door een gratis basislicentie aan te schaffen en een account aan te maken. Als iemand anders van jouw organisatie al is gestart dan is de het tegoed al bijgeschreven. Je tegoed tref je aan op het dashboard en in de eelloo-omgeving.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl