Edubookers

Plek voor alle trainingen en opleidingen voor gegarandeerd de beste prijs!

Plek voor alle trainingen en opleidingen

Edubookers, de Booking.com van opleidingen! Met 1 platform krijgen onze klanten toegang tot bijna 1.000 opleiders en zo’n 20.000 trainingen, welke je makkelijk kunt zoeken en boeken. Wij garanderen de beste prijs en zorgen ervoor dat de opleider de perfecte training verzorgt. Daarnaast zijn onze trainingen door meer dan 10.000 cursisten beoordeeld, zodat je altijd de beste keuze maakt. 

Everybody Happy! En met name HR! Eindelijk namelijk 1 plek om alle opleidingen te beheren met een klantenservice waar Coolblue nog jaloers op is: Alles voor de klant! 

Edubookers is 100% gratis te gebruiken en wij besparen onze klanten gemiddeld 25% op het opleidingsbudget; start dan ook vandaag nog!

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl