Hoe bereik ik die top kandidaat?

 Je hebt een vacature ( of zelfs meerdere) en je bent op zoek naar een specialist of talent uit de regio. Hiervoor kun je veel verschillende kanalen inzetten. Maar weet je ook hóe je je doelgroep effectief kunt bereiken? Wij geloven in de kracht van combinaties: de crossmediale benadering.

Je kunt ervoor kiezen om zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar ook inzetten op een heel gerichte, selectieve en specifieke doelgroep.  Het gaat tenslotte om relevant bereik.

De kracht van een goede crossmediale campagne zit in het feit dat de combinatie van verschillende media, waarbij de afzonderlijke kwaliteiten van deze media optimaal benut worden. Hiermee kunnen wij jouw doelgroep effectief bereiken op ieder moment, via ieder mediakanaal.

Een crossmediale campagne draagt tevens bij aan het verstevigen van je employer brand.

Ambitie bied je een compleet pakket waar het gaat om recruitment en weet actief- en latent werkzoekenden te bereiken, ongeacht welke media zij gebruiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van crossmediaal werven? Neem dan contact op met onze adviseurs. Of ga direct aan de slag met één van onze recruitmentpakketten.

 

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl