Cammio Videorecruitment

Geautomatiseerde, live en video pitch interviews

Cammio Video Recruitment gratis uitproberen voor één maand

 Precies de juiste kandidaten selecteren wordt makkelijker met Cammio video-recruitment. Je maakt indruk door het afnemen van een video-interview. En je krijgt een goede indruk van de kandidaten die je spreekt. Zonder reistijd, onnodige voicemails of eerste gesprekken op kantoor. Met Cammio, een krachtig cloud-based video recruitment platform.

 Met Cammio creëer je in slechts enkele klikken jouw persoonlijke interview-projecten. Vervolgens kun je gemakkelijk en efficiënt kandidaten interviewen, opnames beoordelen en interviews delen. Online de beste kandidaten ontmoeten op een eigen gewenst tijdstip in een eerlijk, uitnodigend en coöperatief screening proces.

 De voordelen van interviewen met Cammio 

  • Betere voorselectie.
  • Korter wervingsproces.
  • Lagere recruitmentkosten.
  • Maandelijks opzegbaar en direct actief na aankoop.

 Ben je klaar voor video-recruitment? Werf betere kandidaten, sneller met Cammio!

 Selecteer het abonnement dat het beste bij je past om direct aan de slag te gaan. Betaal per maand, per kwartaal of jaar. 

Voorwaarden: Maandelijks opzegbaar / Geen consultancy nodig (handleiding, instructie video en online training & consultancy module) / Direct actief na aankoop / Widgets met detail info.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl