Blue Carpet – Performance Manager

Zicht en grip op de performance van je medewerkers

Je kunt Performance Manager nu één maand gratis uitproberen

4 op de 5 medewerkers zien het functioneringsgesprek als een negatieve ervaring die niet bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling. HR moet enerzijds de operationele HR-praktijk draaiende houden en anderzijds strategische HR-businesspartner voor de organisatie zijn. Omdat de dagelijkse gang van zaken veel tijd in beslag neemt, is er vaak te weinig tijd om de gesprekscyclus optimaal in te zetten. Performance Manager digitaliseert op een gemakkelijk en overzichtelijk manier de gesprekscyclus. Versimpel je performance management met: 

  • één gebruiksvriendelijk managementdashboard;
  • korte, digitale en functiegebonden evaluatieformulieren;
  • 360 graden feedback module;
  • HR Analytics en waardevolle managementinformatie en
  • regie ligt bij HR of management.                                                                                         

 Hoe start ik? 

Stap 1: Probeer Performance Manager uit door op ‘in winkelwagen’ te klikken. Dit betreft een gratis proefabonnement dat automatisch afloopt. 

Stap 2: Na aankoop van Performance Manager kun je direct gebruik maken van dit product door de widget Performance Manager toe te voegen aan jouw dashboard (volg de dashboard-rondleiding voor instructies). 

Stap 3: Om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de software nemen wij dezelfde week nog telefonisch contact met je op. In dit gesprek geven we je een digitale rondleiding door de omgeving, waarin we onder andere uitleggen hoe je medewerkers kunt toevoegen of hoe je een evaluatieformulier kunt aanmaken. Dit is zonder bijkomende kosten. 

Stap 4: Je heeft nu inzicht en grip op de performance van jouw medewerkers!

 Als je besluit om na het proefabonnement Performance Manager aan te kopen, dien je aan te geven hoeveel medewerkers je hebt in de organisatie en kun je vervolgens stap 2 tot en met 4 opnieuw doorlopen.

 

Prijs

Ben je tevreden na het proefabonnement en wil je Performance Manager aanschaffen? 

  • Tot 250 medewerkers: €1.400,00 (prijs eerste jaar) De jaarprijs na het eerste jaar is: €750,00 
  • 250 tot 500 medewerkers: €2.450,00 (prijs eerste jaar) De jaarprijs na het eerste jaar is: €1500,00

 

Voorwaarden

Overeenkomst op basis van een éénjarige licentie;

Inclusief gratis telefonisch configuratie bij implementatie;

Direct actief na implementatie; Widgets (overzicht met detail informatie per aangekocht product) en Proefabonnement stopt automatisch.

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl