Appical – Onboarding App

Dé nieuwe manier om je medewerkers effectief in te werken

Appical inwerkapp voor één maand gratis uitproberen!

“Yes! Vandaag is de eerste dag van mijn droombaan! Vroeg uit de veren en vol energie sta ik klaar voor de start. Ik krijg een rondleiding, geef nieuwe collega’s een hand en ten slotte zit ik achter mijn computer. Met  een mooie witte ordner waarin staat wat ik ga doen. Succes!”

Nee, de eerste dag van je droombaan ziet er liever niet zo uit. En daarom is er Appical, een online programma om je medewerkers snel, interactief en efficiënt in te werken. Met Appical komen nieuwe collega’s al vóór hun eerste werkdag op laagdrempelige wijze in contact met het DNA van jouw bedrijf. Ze leren via diverse games en opdrachten de orgatisatie, collega’s en de cultuur kennen.

In de trein, thuis op de bank of in de rij bij de supermarkt, medewerkers kunnen op het moment dat het hen uitkomt aan de slag op hun eigen mobiel of tablet. Jouw voordeel? Op de eerste werkdag kan de nieuwe medewerker gelijk beginnen! Appical is beschikbaar voor alle gangbare mobiele toestellen, tablets en desktops.

Hoe begin ik met onboarden?

  1. Schaf de Appical inwerkapp aan.
  2. Krijg toegang tot de Appical app-bouwer.
  3. Met behulp van onze voorbeeld-apps en handleidingen begin je gelijk met het bouwen van jouw eigen inwerkapp, gevuld met jouw eigen teksten, afbeeldingen, filmpjes enzovoort.
  4. Binnen 24 uur neemt een Appical medewerker contact met je op, om alle mogelijkheden te bespreken.
  5. Koop credits via de module ‘Appical user’ (vanaf €20 per credit).

Dankzij de ruim 135.000 medewerkers die dagelijks met Appical werken weten wij precies wat belangrijk is voor een succesvolle start!

De voordelen

  • De Appical inwerkapp kost u €99 per maand of €999 op jaarbasis ( €83,25 per maand).
  • Maandelijks opzegbaar.
  • Geen consultancy nodig (u werkt met tutorials en een helpdesk).

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl