Ambitie E-recruitment platform

300+ relevante recruitment mediakanalen

300+ relevante recruitment mediakanalen

Vergroot de online zichtbaarheid van je vacature en bereik de beste kandidaten met een vacature campagne.

Tegenwoordig volstaat het plaatsen van een vacature op enkel generieke job boards niet meer. Van iedere doelgroep is namelijk slechts 10% echt actief op zoek naar een baan. Door de inzet van een vacaturecampagne met een samenhangende mix van generieke, niche, regionale, content en gratis websites trek je de aandacht van zowel actief als latent werkzoekenden. Ook de social mediakanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram laten je op een laagdrempelige manier in contact komen met jouw doelgroep.

Via het online vacature plaatsen, heb je de mogelijkheid om geheel zelf een succesvolle campagne op te zetten. Je hebt direct toegang tot een steeds groeiend aanbod aan online kanalen. Ontdek op basis van functiecategorie, opleidingsniveau en regio gemakkelijk welke kanalen relevant zijn voor jouw vacature en stel vervolgens zelf de optimale mix samen.

Heb je vragen tijdens het samenstellen van jouw campagne of wil je een advies op maat ontvangen? Wij maken op basis van kennis en ervaring met talloze campagnes geheel vrijblijvend een overzicht van de online kanalen die we in kunnen zetten voor het bereiken van de gewenste doelgroep. Aan de hand van jouw geüploade vacature gaan wij voor je aan de slag.

Nieuwsgierig geworden? Plaats hier jouw vacature in slechts 3 stappen

Stap 1. Campagne – Selecteer gewenste online kanalen op basis van functiecategorie, opleidingsniveau en regio.

Stap 2. Vacature – Vul de vacature informatie en betalingsgegevens in en upload jouw vacature.

Stap 3. Bevestiging – Jouw campagne geheel naar wens? Bevestig je aanvraag voor publicatie.

Meer kwalitatieve kandidaten tegen lagere kosten. Ervaar ook de snelheid en het gemak!

Werken in Noord-Nederland

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Opzoek naar personeel in Noord-Nederland? Via de online- en offline wervingskanalen van Ambitie kan u bijna 2 miljoen Noorderlingen bereiken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Ambitie.nl